В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът

...
В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът
Коментари Харесай

Стана ясно от какво почина внукът на Робърт де Ниро

В началото на юли стана ясно, че Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е умрял едвам на 19-годишна възраст. Майка му Дрена де Ниро (дъщеря на артиста от някогашната му Даян Абът)  потвърди гибелта в Instagram.

Сега научаваме и формалната причина за гибелта на Леандро Де Ниро-Родригес, а точно, че е умрял от предозиране с опиати. Това удостоверява кабинетът на основния правосъден доктор в Ню Йорк.

Според правосъдния доктор гибелта му е от " токсичните резултати на фентанил, бромазолам, алпразолам, 7-аминоклоназепам, кетамин и кокаин, пишат от TMZ.

Дни след гибелта на Леандро, майка му Дрена Де Ниро написа в Instagram: " Някой му продаде хапчета с фентанил, за които знаеше, че не трябва, само че все пак му ги продаде. Така че за всички тези хора, които към момента се въртят в близост и продават и купуват това нещо, синът ми си отиде вечно ", добави тя.

В средата на юли 20-годишната София Х. Маркс беше задържана във връзка със гибелта на Леандро, упрекната, че му е продала опиатите. Очаква се процесът против нея да стартира по-късно този месец.

79-годишният Робърт, който наскоро се снабди със седмото си бебе, щерка Джиа Вирджиния на 6 април, сподели в изказване след гибелта на внука си: " Дълбоко съм смутен от гибелта на моя обичан внук Лео. Ние сме доста признателни за съболезнованията от всички. Молим да ни бъде предоставено персонално пространство, с цел да скърбим за загубата на Лео. "

Когато разгласи гибелта на Леандро през юли, Дрена написа в Instagram: " Моят хубав сладостен ангел. Обичах те без думи или възможност да го опиша от момента, в който те почувствах в корема си. Ти беше моята наслада, сърцето ми и всичко, което в миналото е било чисто и същинско в живота ми ", продължи 55-годишната актриса. " Иска ми се да бях с теб тъкмо в този момент. Иска ми се да бях с теб. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да продължа и да разпространя любовта и светлината, които ме накара да усещам като твоя майка. "

Тя означи един месец от гибелта му, като написа в Instagram: " Мисля за теб и жадувам за теб, всяка минута от всеки ден. Никога не забравяй какъв брой благополучен направи толкоз доста хора. Твоето завещание е обич. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР